img-8030-lr.JPG

Bilde: Ingeborg Rønneberg (Backe Prosjekt) og Henrik Lie Nilsen (Backe Østfold) foran den første boligblokka i Giljehagen.

Publisert juni 2021.

Mange gleder seg til å flytte inn – om ett år står alt klart.

Det er hektisk byggeaktivtet i Idrettsveien om dagen. Tomten, som tidligere huset Østlandets Blad, formes nå til et grønt og trivelig boligområde. Om ett år vil 52 flotte selveierleiligheter stå klare, toppet med solrike takhager og fine uteområder.

Muligheter for visning!

– Den siste tiden har det virkelig gått unna her, og bygget stiger med nesten én etasje i uken. Det forteller prosjektleder i Backe Prosjekt, Ingeborg Rønneberg, som er på plass på tomten.

– Endelig kan vi åpne for at interesserte kan bli med på en visning opp i etasjene, slik at man selv kan oppleve egenskaper som utsikt, solforhold og beliggenhet. De som ønsker dette kan kontakte vår megler, Anders Borgen i Attentus Eiendomsmegling, så blir man enige om et tidspunkt for visningen.

Mail: ab@attentuseiendom.no
Tlf: 45 22 22 22

Giljehagen (I11 Ski AS) eies 50/50 av Mallin Eiendom og Backe Prosjekt.

dji-0435.jpg

Bilde: Bygg A nærmer seg toppen. Snart starter også arbeider i B, som ligger langs Torgveien. Legg merke til at 1. etasje i bygg B blir løftet så høyt opp at det vil oppleves som en 2. etasje. Samtlige boliger får sydvendte balkonger og terrasser. Se flere bilder fra byggeprosessen.

Et hyggelig og godt bomiljø der folk kan møtes

– En av hovedtankene bak prosjektet er å skape åpne rom og arealer der man kan ta med seg kaffekoppen, slå av en hyggelig prat og nyte grønne omgivelser. I det åpne gårdstunet mellom byggene blir det lunt og frodig med benker, variert beplatning og et vakkert vannspeil som sirkulerer rundt. 

– Toppen av hvert bygg krones med to vakre takhager til felles bruk. Her blir det utsikt i alle retninger, benker, bord og god anledning til å dyrke det sosiale livet. Med alle disse mulighetene ligger forholdene til rette for skape et hyggelig og godt bomiljø, forteller Rønneberg.

to-takhager-ab.jpeg

En høyere standard enn det som er vanlig

– På Giljehagen har vi lagt listen litt høyere enn hva som er vanlig prosjektstandard. Kjøperne kan for eksempel velge fritt blant 18 kjøkkenfarger, og vi tilbyr to ulike fargepaletter på vegg og baderom. I tillegg har vi valgt Siemens som leverandør av integrerte hvitevarer og Sigdal som kjøkkenleverandør – dét borger for kvalitet.

– For dem som vurderer å kjøpe og som gjerne vil påvirke materialer og farger, begynner tiden å bli knapp. Leverandørenes tidsfrister nærmer seg grensen for bestilling.

Velg blant lekre 14 leiligheter

– Er du på jakt etter en ny, lettstelt leilighet midt i Ski sentrum? Det er fortsatt litt å velge mellom i Giljehagen. Her kan du få alt fra en hyggelig 2-roms på 69 kvm., til en råflott 130 kvm. leilighet med 3 soverom, 2 bad og stue/kjøkken på over 60 kvm. De fleste ledige ligger på mellom 80 og 100 kvadratmeter.

For full oversikt med priser, arealer og plantegninger – se vår boligvelger.

Landets mest fornøyde boligkjøpere

– Å kjøpe ny bolig er en stor og viktig investering, og vi vil at alle skal bli fornøyde. Det beste beviset er når beboerne selv kommer med sine tilbakemeldinger.

– Tidligere i år ble Backe Prosjekt tildelt prisen for «Mest tilfredse kunder 2020». Undersøkelsen utføres av Prognosesenteret som måler hvor tilfredse boligkjøperne er, både ved overtagelse og etter at de har bodd der i ett år. Backe Prosjekt mottok prisen for 8. gang, noe som er tydelig bevis på at man gjør en trygg og god investering ved kjøp av bolig fra Backe.

Vår entreprenør på Giljehagen, Backe Østfold, har også i en årrekke vært en sterk bidragsyter til denne flotte prisen.